Onze mensen

Het idee om een vereniging voor 60-plussers te starten komt van Stadsonderneming Zutphen, het burgerinitiatief dat maatschappelijke projecten in Zutphen/Warnsveld onderneemt. Aan de voorbereidingen hebben veel mensen meegewerkt, onder andere door bij te dragen aan het plan en door de naam van de vereniging te kiezen.

Sinds november 2019 is een initiatiefgroep actief die ervoor heeft gezorgd dat NOLANO klaar is om te starten. De leden van de initiatiefgroep zijn René Haantjes, Cobien Wasseveld, Marga Stringer, Ton van Oijen, Dederiek Daum en Lex Hemelaar. Inmiddels hebben zich vijf kandidaten voor het oprichtingsbestuur gemeld. Volgens planning wordt de vereniging in september 2020 formeel opgericht.