Lidmaatschap

Als je lid wordt van NOLANO maak je deel uit van een levendige vereniging die al meer dan 450 leden telt. Je hoeft geen lid te zijn om deel te nemen aan activiteiten van NOLANO. Maar als lid heb je wel enkele voordelen. Zo hebben leden voorrang en krijgen korting bij activiteiten. Dat mag ook want onze leden zorgen er samen voor dat de vereniging kan bestaan.
De contributie bedraagt €5,- per maand. Het lidmaatschap loopt tot eind december 2024 en je betaalt vanaf de maand dat je lid wordt. Je lidmaatschap loopt niet automatisch door naar een volgend jaar. Aan het eind van het jaar moet je zelf je lidmaatschap verlengen naar het volgend jaar. Voor vragen over het lidmaatschap bel of mail je met Chris Nap, 06 388 986 25, administratie@nolano.nl

Minima
Minima krijgen 50% reductie. Voor hen bedraagt de contributie slechts €2,50 per maand. Dit geldt voor diegenen die alleen van een AOW- of bijstandsuitkering rond moeten komen. Als je gebruik wil maken van deze mogelijkheid, geef dit dan aan in het onderstaande aanmeldformulier. Je keuze blijft privé en is niet zichtbaar voor anderen. Alle leden van NOLANO hebben gelijke rechten.

Word ook lid van NOLANO, ontmoet andere 60-plussers en geniet van onze activiteiten. Vul hieronder je gegevens in en verstuur je aanmelding. Je ontvangt dan binnenkort je lidmaatschapspas in je brievenbus.

Ja, ik wil lid worden

 
Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
Straat
Huisnummer
Postcode
Woonplaats
E-mail
Telefoon
Geboortedatum - -
   
Website *
   
Evt. opmerking