Lidmaatschap

Als je lid wordt van NOLANO maak je deel uit van een levendige vereniging die nu (december 2020) al meer dan 120 leden telt. Je hoeft geen lid te zijn om deel te nemen aan activiteiten van NOLANO. Maar als lid heb je wel enkele voordelen. Zo hebben leden voorrang bij activiteiten en leden krijgen korting bij activiteiten. Dat mag ook want onze leden zorgen er samen voor dat de vereniging kan bestaan.

Lid worden van NOLANO kost je slechts 5 euro per maand tot en met juni 2021. Voor de tweede helft van 2021 wordt de contributie in juni vastgesteld. Je wordt lid voor het gehele jaar 2021 maar bij een tussentijdse contributieverhoging kun je zonder kosten je lidmaatschap opzeggen.

Word ook lid van NOLANO, ontmoet andere 60-plussers en geniet van onze activiteiten. Vul hieronder je gegevens in en verstuur je aanmelding. Je ontvangt dan spoedig je lidmaatschapsbewijs in je brievenbus.

Ja, ik wil lid worden

Voornaam