Lidmaatschap

Als je lid wordt van NOLANO maak je deel uit van een levendige vereniging die al meer dan 160 leden telt. Je hoeft geen lid te zijn om deel te nemen aan activiteiten van NOLANO. Maar als lid heb je wel enkele voordelen. Zo hebben leden voorrang bij activiteiten en leden krijgen korting bij activiteiten. Dat mag ook want onze leden zorgen er samen voor dat de vereniging kan bestaan.

Lid worden van NOLANO kost je slechts 5 euro per maand tot en met december 2021. Het lidmaatschap loopt per kalenderjaar en wordt niet stilzwijgend verlengd. In december ontvang je een uitnodiging om je lidmaatschap te verlengen.

Word ook lid van NOLANO, ontmoet andere 60-plussers en geniet van onze activiteiten. Vul hieronder je gegevens in en verstuur je aanmelding. Je ontvangt dan spoedig je lidmaatschapsbewijs in je brievenbus.

Ja, ik wil lid worden

Voornaam