Lidmaatschap

Als je lid wordt van NOLANO maak je deel uit van een levendige vereniging die al bijna 300 leden telt. Je hoeft geen lid te zijn om deel te nemen aan activiteiten van NOLANO. Maar als lid heb je wel enkele voordelen. Zo hebben leden voorrang en krijgen korting bij activiteiten. Dat mag ook want onze leden zorgen er samen voor dat de vereniging kan bestaan.

Lid worden van NOLANO kost je slechts 5 euro per maand. Het lidmaatschap geldt vanaf de maand dat je lid wordt tot en met december 2022 en wordt niet stilzwijgend verlengd. Je contributie maak je over naar rekening NL50 RABO 0359 8379 21 t.n.v. Vereniging NOLANO. Vermeld daarbij je naam en ‘contributie 2022’.

Word ook lid van NOLANO, ontmoet andere 60-plussers en geniet van onze activiteiten. Vul hieronder je gegevens in en verstuur je aanmelding. Je ontvangt dan binnenkort je lidmaatschapspas in je brievenbus.

Ja, ik wil lid worden in 2022

Voornaam