Lidmaatschap

Je hoeft geen lid te zijn om deel te nemen aan activiteiten van NOLANO. Maar als lid heb je wel enkele voordelen. Zo hebben leden voorrang bij activiteiten en leden krijgen korting bij activiteiten. Dat mag ook want onze leden zorgen er samen voor dat de vereniging kan bestaan.

Voor de maanden augustus, september, oktober, november en december 2020 geldt een vrijblijvend introductie-lidmaatschap. Om kennis te maken met NOLANO. Je betaalt slechts 5 euro per maand en krijgt 50% korting op twee activiteiten uit het zomerprogramma

Word ook lid van NOLANO, ontmoet andere 60-plussers en geniet van onze activiteiten. Vul hieronder je gegevens in en verstuur je aanmelding. Je ontvangt dan spoedig je lidmaatschapsbewijs in je brievenbus.

Ja, ik wil lid worden

Voornaam