Nolano

NOLANO (RSIN 861580345) is opgericht in augustus 2020. Het is een vereniging die ontmoetingen tussen 60-plussers uit Zutphen, Warnsveld en de nabije omgeving stimuleert. De vereniging wordt gedragen door de leden, vitaal en minder vitaal, en ondersteund door een team van vrijwilligers en een coördinator. 

Bij NOLANO zijn er ontmoetingen in verenigingsverband, op groepsniveau en een-op-een. Voor wat je het beste ligt en waar je behoefte aan hebt. Mensen hebben de behoefte om anderen te ontmoeten en hun leven te delen. De een zo af en toe, de ander wat vaker. Want ontmoetingen maken het dagelijks leven net een beetje aangenamer. Zo brengen we de sociale samenhang weer wat terug in onze samenleving. Het ondernemingsplan van NOLANO vind je hier.

NOLANO is een onafhankelijke vereniging zonder politieke of religieuze kleur. Een initiatief van Stadsonderneming Zutphen. NOLANO is er dankzij de financiële steun van Oranje Fonds, VSBfonds, Fonds Sluyterman van Loo, RCOAK, Brentano, RC Maagdenhuis en KNR. De komende drie jaar maken we van NOLANO een vereniging die financieel zelfstandig is.