Ontmoetingen in je eigen buurt

Bij buren op bezoek. Als we voorzichtig zijn dan kan het weer. Veel buren hebben voor elkaar klaar gestaan tijdens de corona-crises. Misschien heb je je buren wel meer gezien en gesproken dan daarvoor?
Een buurt waar mensen elkaar kennen, maakt het dagelijks leven net een stukje aangenamer. Zeker voor hen die al wat ouder zijn en moeilijker de deur uit komen. Meer ontmoetingen voor een prettige buurt, ook daar wil NOLANO zich voor inzetten.

Word Buurt M/V

Je buurtgenoten regelmatig zien. Neem jij het initiatief? Je nodigt de mensen uit je straat uit om één keer per maand (of vaker) elkaar te zien. Samen iets ondernemen of gewoon bij je thuis met koffie of een glaasje. Je hebt een antenne voor buurtbewoners die wat extra’s nodig hebben om ook mee te doen. Om het je makkelijker te maken, vergoeden wij tot €75,- de kosten van de startbijeenkomst. Verder zorgt NOLANO voor een netwerk van alle Buurt M/V’s in de stad om ideeën en ervaringen uit te wisselen. Meer informatie en aanmelden: info@nolano.nl of 06 414 435 60.