Veilig internet

donderdag 11 juli 2024 - 20:00 uur (ontvangst vanaf 19.30 uur) Locatie:BijdeBieb, Broederenkerkplein 2, 7201 JP Zutphen Deelnemersbijdrage:geen Max. aantal deelnemers:30

We horen steeds vaker verhalen over mensen die slachtoffer worden van bankfraude en andere online oplichting. Het is belangrijk om te begrijpen dat dit niet hun eigen schuld is; iedereen kan het overkomen. Daarom organiseren we in samenwerking met de bibliotheek een lezing om je te laten zien hoe je jezelf op de juiste manier kunt beschermen. We bespreken hoe je phishing herkent, sterke wachtwoorden maakt, en WhatsApp- en bankfraude voorkomt. Daarnaast geven we praktische tips voor veilig internetbankieren en het beveiligen van je telefoon. Je bent van harte welkom om te leren hoe je veilig online kunt blijven!

De lezing wordt gegeven door bibliotheek mederwerkster en specialist digitale vaardigheden Dianne Oldenkamp. Het is in de bibliotheek aan het Broederkerkplein 2. Er is een lezing op woensdagavond 3 juli en op donderdagavond 11 juli. Hieronder kun je je aanmelden voor 11 juli. 
De ontvangst met koffie/thee is om 19.30 uur, de lezing start om 20.00 uur. De toegang is gratis en na afloop is er een drankje.

Minder mobiel en vervoer nodig? Plaats een oproep op het NOLANO prikbord of bel op werkdagen tussen 10.00 en 14.00 uur met AutoMaatje op 0575 - 23 40 20.