Dromen - Verhaal op Vrijdag - WACHTLIJST

vrijdag 12 april 2024 - 14:00 uur (ontvangst vanaf 13.45 uur) Locatie:Badhuisweg 27, 7201 GM Zutphen Deelnemersbijdrage:€3,- voor leden en €5,- voor niet-leden (inclusief koffie/thee) Max. aantal deelnemers:50

Dromen doen we allemaal en elke nacht, alleen herinner je je meestal niet je dromen. En dromen die je nog wel herinnert zijn meestal nachtmerries: niet bepaald dromen die je zou willen onthouden. Dromen kloppen vanuit je onbewuste bij je aan: ze zijn je beste persoonlijke adviseur.
In de serie Verhaal op Vrijdag gaan we luisteren naar NOLANO-lid Maarten van Rootselaar. Hij werkt als droomcoach en is opgeleid binnen het ITIP. Maarten is redacteur van het tijdschrift Droomjournaal van de Vereniging voor de Studie van Dromen. Hij geeft lezingen en cursussen over het verstaan van je nachtelijke dromen en hij begeleidt doorgaande droomgroepen die maandelijks samenkomen.

In de lezing geeft hij inzicht in de verschillende lagen in een droom, over herhalende dromen en nachtmerries. Ook de verschillende ideeën over de functie van dromen komen aan bod en de mogelijkheid van lucide te dromen. Hij geeft je handvaten om je eigen dromen beter te onthouden en te onderzoeken. Voor de pauze vertelt hij over de betekenis van dromen en hoe je ze kunt onderzoeken. Na de pauze kunnen aanwezigen een droom inbrengen, die we dan samen onderzoeken.

De lezing is om 14.00 uur in de Tuinzaal aan de Badhuisweg 27. Je bent welkom vanaf 13.45 uur. Halverwege de lezing is een koffie/thee pauze.

De entree is € 3,- voor leden van NOLANO en € 5,- voor niet-leden (drankje inbegrepen). 

Minder mobiel en vervoer nodig? Bel op werkdagen tussen 10.00 en 14.00 uur met AutoMaatje op 0575 - 23 40 20. Of plaats een oproep op het NOLANO prikbord.