Cursus Reanimeren - WACHTLIJST

maandag 22 november 2021

Elk paar handen kan levens redden. Dat is de slogan van de stichting Hartreanimatie Zutphen. Een goede reden om deze cursus aan te bieden aan NOLANO-leden. Ons lid Henny Korenromp nam het initiatief om een reanimatiecursus te organiseren.
De cursus omvat de techniek van de basale reanimatie en het gebruik van de Automatische Externe Defibrillator (AED). De lesopzet bestaat uit een deel theorie, gevolgd door een praktijkles, waarbij je leert de reanimatie in zijn geheel uit te voeren in combinatie met de AED. 

De cursus bestaat uit twee delen. Na de eerste cursusavond op 22 november volgt een herhalingsles in maart 2022. Dan wordt het geleerde weer even goed opgefrist. 

De cursus is van 19.15-22.00 uur en wordt gegeven door medewerkers van stichting Hartreanimatie Zutphen. Het is in gebouw De Triangel, Kerkhofweg 11, 7231 RG te Warnsveld.

Aan de cursus kunnen 20 leden deelnemen. Doe ook mee! Wie weet kom je ooit een keer een sitiuatie waarin je blij bent dat je deze cursus hebt gedaan. Aanmelden graag zsm en kan tot uiterlijk 7 oktober.

De deelnemersbijdrage is €15,- voor leden (inclusief koffie/thee) en €25,- voor niet-leden. Let op, mogelijk vergoedt je ziektenkostenverzekering het curusgeld. In dat geval graag even vermelden bij je aanmelding.


Ik meld me aan voor deze activiteit