Buiten bewegen

vrijdag 29 oktober 2021

Voor iedereen die (opnieuw) wil ontdekken hoe leuk en gezond samen buiten bewegen is. Een uurtje met je lijf in de weer in het Kapsebos/Veldesebos aan de rand van Warnsveld onder leiding van Marion van Arragon. Een speelse afwisseling van wandeltechniek en oefeningen voor onder andere balans, stabiliteit en coördinatie. 
Soms gebruiken we een tak, bank of boom als steun, andere keren gebruiken we fietsbanden, elastieken of ballen om allerlei verrassende dingen mee te doen.
Het resultaat is dat je je gemakkelijker en vrijer gaat bewegen, sterker wordt en dat spieren beter met elkaar gaan samenwerken. Het is een oppepper voor het hele lijf, het brein en de lachspieren. Op jouw eigen niveau en je bepaalt zelf hoe moe je wilt worden.

Buiten bewegen is elke vrijdagochtend van 9.30 tot 10.30 uur. Start bij het witte hek van Het Geldersch Landschap op de hoek van de Bieshorstlaan/Garsensepad in Warnsveld. Draag makkelijk zittende kleding en soepele wandel-/sportschoenen. De kosten zijn €5,- per keer, contant te betalen bij aankomst.

Meer informatie bij Marion van Arragon, T 06 302 445 89, marionvanarragon@gmail.com