Levensverhalen - Marianne Vreeburg

zondag 10 oktober 2021

In de serie Levensverhalen krijgt één NOLANO-lid het podium om zijn/haar Levensverhaal te vertellen aan een publiek van toehoorders. Want elk leven is uniek en de moeite waard om te vertellen. 

Op zondagmiddag 10 oktober vertelt Marianne Vreeburg haar levensverhaal. Zij kon het reizen niet laten... Dat is de rode draad in haar leven. Door een combinatie van vakantiereizen en ontwikkelingswerk is Marianne in heel veel verre landen geweest. Ze initieerde en begeleidde vrouwenprojekten en micro-credietprogramma's in ontwikkelingslanden. China, Maleisie, Thailand, Indonesië, Bangladesh, Zimbabwe; het is slechts een greep uit de vele visum stempels in haar paspoort. Sinds 2017 woont ze in Zutphen waar ze tot rust is gekomen. 
In Levensverhalen vertelt Marianne onder andere over haar behoefte om te reizen en de belevenissen in het buitenland. Een turbulent leven met grote ups en downs.

Levensverhalen is in de Speelzaal (ruimte 4) van Proeflokalen, Vispoortplein 16. Het programma:

14.30u : Inloop met koffie en thee
14.45u : Het levensverhaal van Marianne Vreeburg
15.30u : Afsluiting 

De entree is €2,- voor leden van NOLANO en €4,- voor niet-leden. Er is ruimte voor 20 bezoekers; leden van NOLANO krijgen voorrang.

Minder mobiel en vervoer nodig? Vraag via het prikbord van NOLANO of je mee kan rijden met een ander lid.