Etenstijd

dinsdag 28 september 2021

Samen eten, da's wel zo gezellig. NOLANO gaat starten met Etenstijd, een gezamenlijk diner door en voor leden. We huren daarvoor het restaurant en de keuken van het Kompaan college, de vakschool voor o.a. horeca.
Het werkt als volgt. Ieder lid die zich aanmeldt, maakt een gerecht voor twee of meer personen. Dat doe je bij voorkeur thuis, maar je kunt ook de grote keuken van het Kompaan college gebruiken. Alle meegebrachte gerechten stallen we uit op een grote buffettafel en .... smullen maar. Drankjes breng je zelf mee. Servies, bestek, glazen en alle keukengerei is op de locatie aanwezig. Na afloop samen opruimen en afwassen.

Het Kompaan college is aan de Wijnhofstraat 1, 7203 DV Zutphen. Het programma:
- vanaf 17.00 uur ben je welkom. Gerechten worden uitgestald, tafels gedekt en de keuken is beschikbaar voor wie nog wat moet kokerellen.
- 18.00 uur: Opening van het buffet
- tot 20.30 uur eten we en tafelen we na
- vanaf 20.30 uur: opruimen en afwassen 
- uiterlijk 21.30 uur gaan we weer huiswaarts

Je eigen bijdrage is het gerecht en de drankjes die je meeneemt. Er zijn verder geen kosten. Wil je er graag bij zijn, maar heb je echt geen mogelijkheid om een gerecht te bereiden? Neem dan contact op en we vinden vast een oplossing.

Bij je aanmelding mag je vermelden welk gerecht je meebrengt en of je gebruik wilt maken van de keuken. 

Minder mobiel en vervoer nodig? Bel op werkdagen tussen 10.00 en 14.00 uur met AutoMaatje op 0575 - 23 40 20.