Levensverhalen

zondag 13 juni 2021

In de serie Levensverhalen krijgt één NOLANO-lid het podium om zijn/haar Levensverhaal te vertellen aan een publiek van toehoorders. Want elk leven is uniek en de moeite waard om te vertellen. Waar kom je vandaan, hoe ben je opgegroeid, wat ben je tegengekomen en wat is je overkomen, wat heb je gedaan en wat juist niet, hoe kijk je daar op terug en wat heeft het je gebracht? Allemaal vragen die jezelf mag stellen en waarover je mag nadenken.

Op zondagmiddag 13 juni vertelt Ans Hoedeman haar levensverhaal. Ans heeft een bewogen leven achter de rug. Ze schreef er een boek over met de veelzeggende titel 'Hoe dans je van de hak op de tak het donkere bos weer uit'. Centraal daarin staat haar leven voor, tijdens en na een psychose die ze kreeg. In Levensverhalen vertelt ze daarover, hoe ze stopte met het innemen van medicijnen en hoe ze uit haar depressie is weten te komen. Een boeiend verhaal met ook gedichten die ze schreef en zelfgemaakte keramiek.

Levensverhalen is in de Spelzaal (ruimte 4) van Proeflokalen, Vispoortplein 16. Het programma:

14.30u : Inloop met koffie en thee
14.45u : Het levensverhaal van Ans Hoedeman
15.30u : Afsluiting 

De entree is €2,- voor leden van NOLANO en €4,- voor niet-leden. Er is ruimte voor 20 bezoekers; leden van NOLANO krijgen voorrang.

Minder mobiel en vervoer nodig? Vraag via het prikbord van NOLANO of je mee kan rijden met een ander lid.