Levensverhalen

zondag 25 april 2021

In de serie Levensverhalen krijgt één NOLANO-lid het podium om zijn/haar Levensverhaal te vertellen aan een publiek van toehoorders. Want elk leven is uniek en de moeite waard om te vertellen. Waar kom je vandaan, hoe ben je opgegroeid, wat ben je tegengekomen en wat is je overkomen, wat heb je gedaan en wat juist niet, hoe kijk je daar op terug en wat heeft het je gebracht? Allemaal vragen die jezelf mag stellen en waarover je mag nadenken.

Op zondagmiddag 25 april vertelt Purnima Zweers haar Levensverhaal. Purnima: "Al heel mijn leven ben ik geïnteresseerd in zingevingsvraagstukken. Op jonge leeftijd vroeg ik me af: wie ben ik, waar kom ik vandaan en waar ga ik naar toe? Vragen die me nooit hebben losgelaten. Mijn leven heeft zich voornamelijk in India afgespeeld. Een leven vol uitdagingen omdat het niet altijd gemakkelijk  was om onder de meest extreme omstandigheden te leven. Maar ook een leven dat me heel veel heeft gegeven. De geestelijke inspiratie met als gevolg innerlijke rijkdom is iets waar ik intens dankbaar voor ben".

Levensverhalen is in de Spelzaal (ruimte 4) van Proeflokalen, Vispoortplein 16. Het programma:

14.30u : Inloop met koffie en thee
14.45u : Het levensverhaal van Purnima Zweers
15.30u : Afsluiting 

De entree is €2,- voor leden van NOLANO en €4,- voor niet-leden. Er is ruimte voor 20 bezoekers; leden van NOLANO krijgen voorrang.

Minder mobiel en vervoer nodig? Vraag via het prikbord van NOLANO of je mee kan rijden met een ander lid.


Ik meld me aan voor deze activiteit