8-weekse Mindfulness Training

woensdag 31 maart 2021

Wil je minder stress en meer rust in je leven? Beter leren omgaan met moeilijke gedachten en gevoelens? Of ben je nieuwsgierig naar hoe het is om meer ‘in het moment’ te leven? Dan is mindfulness iets voor jou. NOLANO biedt in samenwerking met De Tijdplaats een mindfulness training aan tegen een gereduceerd tarief van € 180,-. Leden van NOLANO krijgen een extra korting van €20,- en betalen €160,-.

Het is een training volgens het Mindfulness Based Stress Reduction programma. Dit zijn acht wekelijkse bijeenkomsten van 2,5 uur en één stiltedag. Mindfulness-beoefening leert je om bewust aanwezig te zijn in het hier en nu. Marij Verhaevert die aan het conservatorium ArtEZ in Arnhem mindfulness doceert, geeft de training. Marij: “In de training leer je een nieuwe manier van omgaan met oude patronen. Je kunt je beter concentreren, je ontspant makkelijker. De geest wordt rustiger. Er ontstaat een hogere mate van bewustwording en je kunt beter je grenzen bewaken. Met mindfulness leef je intenser en bewuster. Zo verhoog je de kwaliteit van je leven. Zeker in deze tijd, waarin stress en spanning soms hoog oplopen, kan je met mindfulness-beoefening een nieuwe manier van kijken en ervaren ontdekken”.
                                                                                                                 Foto: Jolienvisserfotografie

Het is een praktische training met drie tot tien deelnemers. Je leert door het doen van oefeningen en ontwikkelt vaardigheden door herhaling. Ook oefen je thuis dagelijks zo’n veertig minuten. De training is op acht aaneensluitende woensdagmiddagen, te beginnen op 31 maart (5 mei uitgezonderd). De stilte-dag is op zaterdag 22 mei. De training vindt plaats op een mooie locatie in Zutphen, tenzij de corona-maatregelen het niet toelaten. Dan wordt de training online gegeven.

Voor meer informatie en aanmelden: detijdplaats@outlook.com of 06 38 28 26 06. Vooraf heb je een kennismakingsgesprek met Marij. Op zaterdag 27 maart is er van 10.00 tot 11.00 uur een gratis proefles. Meer informatie vind je op www.detijdplaats.nl


Ik meld me aan voor deze activiteit