Levensverhalen

zondag 28 maart 2021

Als je de 60 gepasseerd bent, heb je al een heel leven achter je. Het is boeiend om een schets van je leven te maken, voor jezelf en voor anderen om naar te luisteren. Waar kom je vandaan, hoe ben je opgegroeid, wat ben je tegengekomen en wat is je overkomen, wat heb je gedaan en wat juist niet, hoe kijk je daar op terug en wat heeft het je gebracht? Allemaal vragen die jezelf mag stellen en waarover je mag nadenken.
In de serie Levensverhalen geven we telkens één NOLANO-lid de ruimte om zijn/haar Levensverhaal te vertellen aan een publiek van toehoorders. Want elk leven is uniek en de moeite waard om te vertellen.

We starten op zondagmiddag 28 maart met Wilna Breukelaar. Wilna:"Ik ben dochter van twee ondernemers , zèlf ook ondernemer, vrouw van, moeder, permanent mantelzorger, vriendin, levenscoach, eigenaar, buurvrouw, baasje van.  Zo maar een paar rollen die mijn roerige, soms bijna ongelofelijke, inspirerende, verdrietige, niet gelukte, innig gelukkige leven hebben gemaakt tot wie ik nu ben.
Mijn levensverhaal heeft pijnlijke, soms bizarre wendingen en grote uitdagingen in zich. Hebben we niet allemaal zo ons eigen verhaal?"

Levensverhalen is in de Spelzaal (ruimte 4) van Proeflokalen, Vispoortplein 16. Het programma:

14.30u : Inloop met koffie en thee
14.45u : Het levensverhaal van Wilna Breukelaar
15.15u : Napraten met een glaasje

De entree is €2,- voor leden van NOLANO en €4,- voor niet-leden. Er is ruimte voor 25 bezoekers; leden van NOLANO krijgen voorrang.

Minder mobiel en vervoer nodig? Vraag via het prikbord van NOLANO of je mee kan rijden met een ander lid.


Ik meld me aan voor deze activiteit